Pályázatok
Pályázataink megtekintése!
Ön itt van:
Főoldal
Támogatás

Pályázat

A projekt címe: Üzleti folyamatok digitalizálása a Novák és fiai Bt-nél
A szerződött támogatás összege: 16 657 492 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:
Cégünk papír csomagolóanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A fejlesztésünk elsődleges célja cégünk munkafolyamatainak egyszerűsítése, automatizálása valamint digitalizálása volt, amellyel áttekinthetőbbé vált működésünk. Az üzletmenetünk javítása és munkafolyamataink átláthatósága érdekében került bevezetésre az iWise integrált vállalatirányítási rendszer, mely összekapcsolja tevékenységeinket. A hibrid megoldású rendszeren belül 9 modul bevezetése valósult meg, melyek az alábbi területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatásokat tekintve::

  • CRM
  • Kontrolling
  • Táv- és csoportmunka

A helyben telepített saját szoftvert tekintve:

  • Logisztika
  • Gyártás
  • Munkaügy (HR)
  • Iratkezelés
  • Tudásmenedzsment
  • ERP kiegészítő mobil szolgáltatás

A bevezetett vállalatirányítási rendszer speciálisan vállalkozásunk fő tevékenységeihez lett kialakítva, vagyis egységesen kezelhető a gyártási és értékesítési terület. Az egyes modulok a könnyebb átláthatóságot és a munkafolyamataink leegyszerűsítését és a hatékonyság növelését hivatottak szolgálni. A bevezetett modulok segítik a partnereinkkel való kapcsolattartást; a vevői rendelések kezelését; a készletfigyelést; a gyártási folyamatok monitoringját; a munkavállalóink munkaidő-nyilvántartásának és az egyes feladatkörök vezetését; a szerződések, bizonylatok és egyéb dokumentumok kezelését; a cégünk gazdasági helyzetének elemzését és a hatékony készletgazdálkodást. A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, ami pedig tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, a testreszabást és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A projekt keretében hálózati és hardver eszközök beszerzését is megvalósítottuk, melyek a rendszer kiépítését és megfelelő használatát biztosítják. A megvalósítás során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.

A projekt befejezési dátuma: 2020.07.06.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00446